divendres, 25 de novembre del 2016

XIX Cross de l'escola ARCE




Aquest matí a les instal·lacions del CN Reus Ploms s’ha celebrat el XIXè Cros de l’Escola ARCE. Des de les 9 del matí han participat a les curses al voltant 300 alumnes de totes les classes de l’escola, des dels més petits, els de 3 anys, fins els més grans de 4t. D’ESO. Considerat com un activitat més de les classes d’Educació Física es valora més com una jornada lúdica i esportiva que no pas com una competició. Enguany hem gaudit també de la participació d’alumnes més petits, ja que hem compartit la jornada amb els alumnes, pares i mares, i les mestres de la Guarderia la Granja de Reus. Un any més l’escola amb el cross col·labora amb la Maratò de TV3.
Però la Jornada no ha acabat aquí, sinó que a partir de les 12 hores a la sala del centre hem tingut el privilegi de comptar amb la presència del Sr. Miguel Sagarra President de la Fundació Special Olympics que ha fet un speech sobre l’esdeveniment que s’està realitzant aquests dies a la nostra ciutat. A continuació s’ha realitzat una projecció i una interessantíssima xerrada a càrrec del reconegut Himalayista Òscar Cadiach que ha estat seguida amb molta atenció per alumnes i pares. 
Tots aquests actes han estat presidits pel regidor d’esports Jordi Cervera i la regidora d’ensenyament M. Dolors Sardà. També ens han acompanyat els Inspectors del departament d’Ensenyament, Patricia Terradelles i Salvador Perez i el Gerent del C.N. Reus Ploms Àlfred Pitarch.
Per cloure la jornada s’ha celebrat una fideuada popular amb prop de 400 comensals.

L'enllaç per veure els resultats:
Resultats infantil primària i secundària

A continuació, vegeu algunes de les imatges del XIX cross de l'escola Arce:




















 



















 



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Admetem els comentaris des de usuaris registrats.
Moltes gràcies