dimecres, 11 d’octubre del 2017


CIRCULAR INFORMATIVA

28 de setembre de 2017

Per apuntar a qualsevol activitat extraescolar o rebre informació podeu passar per secretaria en horari de 9 a 13 i de 15 a 17 o trucar al 977 75 54 18

ACTIVITATS QUE ES REALITZARAN AL PROPI CENTRE

ANGLÈS
Aquesta activitat extraescolar serà impartida en el centre per professorat natiu de l’acadèmia TOWER ENGLISH seguint el seu propi mètode (The Structural and Funcional Method) basat en l’aplicació des del primer dia de les estructures més elementals a situacions habituals del dia a dia.

HORARI: Dijous de 17 a 18 hores. Preu: 30€/mes


TEATRE
És un taller destinat a alumnes de totes les edats.
En aquest taller aconseguirem potenciar la creativitat, la imaginació, la sensibilitat, la intel·ligència i la memòria dels alumnes.
El taller de teatre permet als alumnes ppoder actuar de manera diferent a l’habitual, experimentar i descobrir-se a si mateixos, així com perdre qualsevol por escènica, aconseguint autoconfiança dins i fora de l’escenari tan necessària en el món actual que vivim.
Es realitzaran diferents actuacions, una de les quals serà  a la Mostra de Teatre Infantil de Reus.

HORARI: Dimarts de 17 a 18 hores. Preu: 25€/mes

ROBÒTICA
T’agraden les construccions i t’encantaria poder fer que es moguessin. Pots imaginar o construir els teus propis mecanismes?
Anima’t a descobrir tot un món de possibilitats on tu i els teus amics podreu crear grans invents!

HORARI: Dimecres de 17 a 18 hores. Preu: 27€/mes

DANSA
La dansa és un art consistent en expressar-se mitjançant els moviments del cos que permet una comunicació no verbal i una interacció social. És a més una excel·lent activitat física que harmonitza el cos i desenvolupa d’una manera entretinguda i engrescadora l’expressió artística.

HORARI: Dilluns de 17 a 18 hores. Preu: 25€/mes

ESCACS
Els escacs són un esport de tauler de naturalesa recreativa i competitiva. Entre els múltiples beneficis educatius de la seva pràctica podríem destacar: Treballar la presa de decisions, treballar la previsió de les conseqüències de realitzar actes, despertar la imaginació, afavorir la capacitat de concentració, reforçar les actituds de silenci i tranquil·litat, reforçar les actituds personals de respecte davant el company, els material, etc.

HORARI: Dijous de 17 a 18 hores. Preu: 25€/mes

AULES D’ESTUDI DE CIÈNCIES I DE LLETRES
Ateses per professorat del centre. Serà un espai en el que l’alumnat podrà reforçar els continguts treballats a classe, aclarir dubtes i obtenir ajuda per a realitzar les tasques encomanades per fer a casa.

HORARI: dia a determinar. Preu: 25€/mes



ACTIVITATS QUE ES REALITZARAN FORA DEL CENTRE

ACTIVITATS ESPORTIVES.-

Aquest curs TOTS els alumnes de l’escola tindran un 10% de descompte en el preu de les activitats de les diferents seccions (descompte aplicat sobre la quota de la secció) que duran a terme al Club Natació Reus Ploms.

Per tal de poder realitzar aquestes activitats i gaudir dels avantatges esmentats haureu de passar per la secretaria del centre on omplireu una fitxa que haureu de presentar al Club Natació Reus Ploms per tal d’acreditar que sou del centre.

Les inscripcions i les gestions administratives s’han de fer directament al Club, allí us informaran dels dies, horaris, dels preus i les condicions econòmiques de cada secció esportiva.

Els esports que s’ofereixen  i sobre els quals s’efectuarà el descompte són:

. HOQUEI PATINS 
. PÀDEL
. TAEKWONDO 
. TENNIS
. TENNIS TAULA
. ATLETISME
. GIMNÀSTICA RÍTMICA
. NATACIÓ 
. NATACIÓ SINCRONITZADA
. PATINATGE ARTÍSTIC
. FUTBOL SALA
. ESCACS
.CICLISME
.JUDO
.TAEKWONDO
.CAEPOIRA
.BOXA&GRAPPLING

NATACIÓ:

Si  s’inscriuen en els dies i hores  reservats per a l’escola, dilluns i dimecres de 2/4 de 6 a 1/4 de 7, el preu serà de 15€ per un dia i de 20€ per a dos dies.

BÀSQUET:

Els alumnes de l’escola tindran també un descompte.
Totes les mares i pares que ho desitgin gaudiran d’uns preus especials per a accedir al Club i dur a terme totes les activitats que es realitzin al Club.
Quota d’usuari: 30€/mes
Activitats dirigides: 15€/mes

Tarifes del servei de Guarderia i Deures:
Tiquet d’1 hora- 2€
Tiquet de 3 hores- 5€
Abonament mensual 12h- 20€
Promocions:
Vine a provar la guarde! 1h. Gratis
Abonament cada 6h. 1h. Gratis
Pare/mare amb activitats dirigides (bono 12h.) 10€


ESTADES ESPORTIVES:

Els infants que gaudeixin dels avantatges del conveni entre escola i club també disposaran d’un 10% de descompte en les Estades Esportives que es realitzen al Club durant l’any, tant al Nadal, Setmana Santa com a l’estiu.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Admetem els comentaris des de usuaris registrats.
Moltes gràcies